Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U17-es és U19-es csapatunk is legyőzte riválisát

Az I. osztályú utánpótlás-bajnokságokban is sikeres hetet is zártunk.
U17-es és U19-es csapatunk is legyőzte riválisát

Közvetlen riválisát, a Csepel DSE együttesét látta vendégül serdülő csapatunk az U17-es I. osztályú bajnokság küzdelmeiben. A lányok a szezon egyik legjobb védekezésének köszönhetően végül megérdemelten négy góllal, 27-23-ra nyerték a rangadót. A mostani sikerrel és az ezelőtti, MTK ellen idegenben aratott 43-29-es győzelemmel U17-es csapatunk stabilizálta helyét a tabella középmezőnyében, jelenleg a kilencedik helyen állnak a lányok.

U17 I. osztály, 23. forduló:

Szombathelyi KKA – Csepel DSE 27-23 (11-11)

SZKKA: Németh E., Papp R. 1 (kapusok), Kustán 3, Bősze 6, Pál K. 5, Kasper 6, Csizmazia 4, Arday 2, Tóth F., Kovács R., Simon I., Lang R., Pintér Sz., Laposa, Kelemen.

- Tudtuk, hogy mekkora jelentősége van ennek a mérkőzésnek, hiszen a két csapat egymás alatt helyezkedett el a tabellán. Az egész mérkőzésre az volt jellemző, hogy támadásban szenvedtünk, viszont talán most volt a legjobb a védekezésünk a szezon során, így abból tudtunk több gyors gólt lőni. A lányok nagyot küzdöttek hatvan percen keresztül és teljesen megérdemelték a győzelmet, amivel elléptünk ellenfelünktől a tabellán – értékelt serdülő csapatunk trénere, Huszár Benjámin.


U19-es csapatunk számára is jól sikerült a 23. forduló, Vujovic Mirko tanítványai a szintén közvetlen rivális, sereghajtó Csepel ellen arattak 14 gólos győzelmet.

U19. I. osztály, 23. forduló:

Szombathelyi KKA – Csepel DSE 44-30 (23-15)

SZKKA: Pados, Horváth L. (kapusok), Török 8, Szákovics 5, Horváth Luca 3, Kiss J. 2, Kasper 1, Szabó-Rácz 2, Hornyák 5, Gönczöl 10, Nyári 1, Pál Zs. 6, Nemes, Pál K.