Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U19: Legyőztük a Siófokot a bajnoki nyitányon

Ifjúsági csapatunk két góllal, 31-29-re nyert hazai pályán az U19-es I. osztályú bajnokságban.
U19: Legyőztük a Siófokot a bajnoki nyitányon

A héten elrajtolt a szezon ifjúsági csapatunk számára, az U19-es I. osztályú bajnokságban a Siófok KC együttesét látták vendégül Mirko Vujovic tanítványai. A találkozó első perctől kezdve kiélezett, szoros küzdelmet hozott. A csapatok végig fej-fej mellett haladtak, de egy pillanatra sem remegett meg a lányok keze és nagyot harcolva két góllal, 31-29-re legyőztük a Siófokot a bajnoki nyitányon.

Először is köszönetet szeretnék mondani a közönségnek. Küzdöttünk, nem adtuk fel az utolsó pillanatig. Örülök a győzelemnek, nagyon akartuk és megmutattuk, hogy képesek vagyunk rá. Természetesen sok munka vár még ránk, a hibákat ki kell javítanunk, hogy még jobbak legyünk – értékelt ifjúsági csapatunk edzője, Mirko Vujovic.

Szombathelyi KKA – Siófok KC 31-29 (16-15)

U19-es I. osztály, 1. forduló

SZKKA: Fritz (K), Rákos, Káli, Török, Ihász 6, Szabó N., Vincze L., Rieger 1, Pál K. 2, Horváth A. 2, Lékai 4, Tóth B. 5, Krilov 2, Temesvári 7, Németh J. 2.

 

Serdülőink számára nem indult ilyen jól a pontvadászat: az U17-es I. osztályban szintén a Siófokot láttuk a vendégül, azon a meccsen azonban a vendégek örülhettek, 32-18-ra a Balaton-partiak nyertek. Az U17-es mérkőzés galériája IDE kattintva érhető el.