Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb aláírás: Csatlós Csenge is az NB I-es keret tagja lesz

A szezonban remek teljesítményt nyújtó 22 éves kapusunkkal is szerződést hosszabbítottunk.
Újabb aláírás: Csatlós Csenge is az NB I-es keret tagja lesz

A korábbi bejelentések után ismét egy ragyogó hírrel szolgálhatunk, ugyanis kiváló kapusunk, Csatlós Csenge is szerződést hosszabbított és a következő, NB I-es szezonban is az SZKKA-t erősíti. A 22 éves, fiatal kora ellenére tapasztalt hálóőr tavaly nyáron érkezett Szombathelyre és a történelmi szezon során többször is bizonyította tehetségét a kapuban. A bajnokságban 234 védés fűződik a neve mellé, 15 hétméterest is hárított és összességében 37%-os hatékonysággal védte az SZKKA kapuját.

- Nagyon boldog vagyok, amiért sikerült kiharcolni a feljutást és hogy jövőre is az SZKKA keretének a tagja lehetek. Az NB I-es szereplés nagyon jó lehetőség a karrierem szempontjából és mindent meg fogok tenni azért, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak a következő szezonban. Azért fogunk dolgozni, hogy minél előrébb végezzünk az NB I tabelláján – fogalmazott Csatlós Csenge.

- Csenge egy nagyon tehetséges és fiatal kapus, aki a mögöttünk álló szezonban számtalanszor megvillantotta képességeit és bizonyította, hogy az NB I-ben is megállja a helyét, ezért nem volt kérdés, hogy a következő idényben is számolunk vele. Csak így tovább, Csenge – nyilatkozta a hosszabbításról az SZKKA első embere, Pődör Zoltán.