Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nagyszerű hangulatban készül az új szezonra az SZKKA ifi csapata

Nagyszerű hangulatban készül az új szezonra az SZKKA ifi csapata

Gőzerővel készül U19-es  I. osztályú bajnokságra a Szombathelyi KKA ifjúsági csapata, amely a tavalyihoz képest átalakuló kerettel és új edzővel vág neki az új szezonnak. Mirko Vujovic tanítványai a múlt héten magabiztosan győzelmet arattak a Hypo elleni felkészülési mérkőzésen, a bajnokságot pedig augusztus utolsó napján, a Siófok ellen kezdik majd hazai pályán. Stábunk kilátogatott a csapat egyik edzésére, ahol a sok-sok fotó mellett egyik kulcsjátékosunkat, Temesvári Natáliát kérdeztük az alapozásról és szezonbeli várakozásairól.

- Gyorsan eltelt a pár hét pihenő a nyárból, de próbáltam hasznosan tölteni, barátokkal, családdal lenni. A szünet alatt is jártam külön kondizni, de nagyon vártam már, hogy újra edzésbe álljunk, jó újra együtt lenni a lányokkal. Élvezem az egész felkészülést, az elején nagyrészt a futásokon volt a hangsúly, aztán fokozatosan jött a labda. Az edzéseken és az öltözőben is kiváló a hangulat, összeszokott társaság vagyunk már. Mindannyian nagyon várjuk már, hogy elkezdődjön a bajnokság. Szeretnék az idei évben is sokat fejlődni, amire úgy érzem, hogy maximálisan meglesz a lehetőség. A Final Fourba szeretnénk jutni a szezon végén, ami szerintem reális célunk lehet – mondta Temesvári Natália.

Temesvári Natália nagyon élvezi a felkészülést

Mint ismert, az előző idényben ifistáink óriási sikert elérve egészen a Final Fourig jutottak az Ifjúsági I. osztályban. Csapatunk új trénere, a klubunkhoz nyáron érkező Mirko Vujovic az idén is kihozná a lányokból a maximumot.

Jól dolgozik a csapat, minden a terv szerint alakul eddig, fokozatosan lépésről-lépésre haladunk. Nagyobb hangsúlyt fektetünk a technikára és az egyéni képzésre. Eddig elégedett vagyok, de hiszem, hogy mindig lehetünk még jobbak, mindig van hova fejlődni. Az előző idényben egészen a Final Fourig menetelt a csapat az Ifjúsági I. osztályban és az elvárások idén sem kisebbek. A csapat ugyan átalakult, de a céljaink ugyanazok. Hiszek a lányokban, szeretném a legjobbat, legtöbbet kihozni belőlük – fogalmazott ifi csapatunk edzője, Mirko Vujovic.

Ifjúsági csapatunk kerete: Tóth Bettina, Ihász Brigitta, Pados Brigitta, Török Fanni, Rieger Flóra, Németh Júlia, Vincze Laura, Káli Natália, Temesvári Natália, Szabó Noémi, Lékai Odett, Pál Kata Zsóka, Rákos Tifani, Krilov Zita