Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szurkolóink 17 Pődör Rebeka-gólnak tapsolhattak a SZISE ellen

Csapatkapitányunk a hétvégi rangadóról, extra motivációjáról és arról is nyilatkozott, hogy mire számít a folytatásban.
Szurkolóink 17 Pődör Rebeka-gólnak tapsolhattak a SZISE ellen

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a ragyogó csapatjáték mellett több kitűnő egyéni teljesítménynek is köszönhető volt a hétvégi, SZISE elleni idegenbeli siker. Csapatkapitányunk, Pődör Rebeka úgy lőtt 17 gólt, hogy a mérkőzés nagyrészében egészpályás emberfogással próbálták kivonni a játékból. Az SZKKA sajátnevelésű játékosát kértük, hogy értékelje a győztes rangadót.

- Úgy gondolom, hogy a nagyon jó meccskezdésünkkel már eldöntöttük a mérkőzést. Bár az eddigi meccseken nem tudtuk kivitelezni, de készültünk arra, hogy megnyomjuk a meccs elejét. A csapat felszabadultan játszott, a gólok mellett jöttek a védések a kapuból is. Nagyon jó volt a pályán lenni, mindenki úgy örült a másik góljának, mintha a sajátja lenne. Nem feledkezhetünk meg szurkolóinkról sem, akik Tökölre is elkísértek minket és végig buzdították a csapatot, nagyon köszönjük nekik – üzente Pődör Rebeka, akit természetesen az elképesztő 17 góljáról is kérdeztünk.  

Egyszer már lőttem húsz gólt egy NB II-es mérkőzésen, de az már legalább hét éve volt. Minden meccsre rengeteget készülök, de úgy gondolom a Kozármisleny ellenin még maradt bennem. Nem tudtam százszázalékot nyújtani, ami nagyon zavart engem, ezért extrán motivált voltam, hogy ezt a meccset mindenképp meg kell nyernünk a múlt heti miatt. Egyébként szerencsére nálam a motivációból nincs hiány, hiszen minden meccsre úgy megyünk, hogy meg kell nyerni, mivel a feljutás a cél.

Az SZKKA csapatkapitánya értékelte a szezon eddigi részét és beszélt arról is, hogy mire számít a folytatásban.

Az első fordulóban elszenvedett nem várt vereségünkön kívül eddig nagyon kedvezően alakul a szezon számunkra. Úgy érzem, hogy a csapat megtalálta a formáját és jó úton haladunk. A következő meccseken is az a cél, hogy megszerezzük a két pontot és a téli pihenőre a feljutó helyek egyikén szeretném látni a csapatot a tabellán. Persze nem ez számít majd, hanem az év végi állás, de mindig részcélokat kell kitűzni és úgy fogjuk elérni a nagyobbakat is. Végül, de nem utolsó sorban a folytatásban már nagyon várom húgom visszatérését, ő egy nagy lendületet fog hozni a csapatba és hatalmas segítségünkre lesz – nyilatkozta klubunk saját nevelésű irányítója, Pődör Rebeka.