Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Örömhírek: Megkaptuk az építési engedélyt a csarnokra

Minden akadály elhárult, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség elbírálja a pályázatunkat.
Örömhírek: Megkaptuk az építési engedélyt a csarnokra

Örömhírekről számolhatunk be a csarnok-projektünkkel kapcsolatban, ugyanis a mai napon megkaptuk az építési engedélyt a kormányhivataltól, így újabb fontos lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy megvalósuljon az SZKKA közösségének közös álma, egy saját otthon.

Üröm az örömben azonban, hogy a korábbi folyamatok nem zajlottak gördülékenyen, ugyanis az építési engedélyhez szükséges tulajdonosi hozzájárulást a városvezetés csak két hónapos huzavona, valamint az SZKKA-szülők és szurkolók felszólító levele után adta ki.

Az viszont mindenképp örömteli, hogy ezt követően a kormányhivatalon extra sebességgel átfutott az ügy, és a megkapott építési engedéllyel minden akadály elhárult, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség elbírálja a pályázatunkat.

Köszönjük mindenkinek, aki a munkájával segítette a csarnok-projektünk előrehaladását, egyúttal bízunk benne, hogy a korábbi késlekedés a későbbiekben nem fog károkat okozni és a közeljövőben hasonló örömhírekről számolhatunk be álmaink otthonának megvalósulása kapcsán!

Újabb lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy saját otthona legyen az SZKKA-s gyerekeknek