Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb szerződéshosszabbítás: Tomasevics még két évig az SZKKA kapusa

Szerb válogatott hálóőrünk is új kontraktust írt alá.
Újabb szerződéshosszabbítás: Tomasevics még két évig az SZKKA kapusa

Horváth Petra, Lilja Horilszka és Marosán György hosszabbítása után újabb örömteli hírről tájékoztathatjuk Szurkolóinkat, Támogatóinkat és a közvéleményt: az SZKKA szerb válogatott kapusa, Katarina Tomasevics meghosszabbította szerződését és további két évre aláírt klubunkhoz.

A több, mint 100-szoros szerb válogatott klasszis hálóőrünk 2019-ben, a Dunaújváros csapatától érkezett Szombathelyre az NB I-es idényünk megkezdése előtt és remek teljesítményének köszönhetően hamar a szurkolók kedvencévé vált.

A világbajnoki ezüstérmes Tomasevics 2014-ben szerződött Magyarországra a Ferencvároshoz, majd három évvel később került a Dunaújvároshoz. A kétszeres szerb, egyszeres osztrák, német és magyar bajnok játékos korábban olyan neves csapatokban fordult meg, mint a francia Nantes, a német Thüringer, a dán Esbjerg vagy éppen az osztrák Hypo.

 

- Nagyon örülök, hogy meghosszabbítottam még két évvel a szerződésemet az SZKKA-val. Nagyon jól érzem magam én és a családom is itt. Annak is örülök, hogy továbbra is együtt dolgozhatok a vezetőedzőnkkel, Marosán Györggyel. Nagyon jó a közös munka és a kommunikáció vele – mondta Tomasevics, aki volt klubja, a Ferencváros elleni szombati meccsről is nyilatkozott.

- A Fradi hosszú évek óta Magyarország és Európa meghatározó csapata, ezért nem győzelmet várok a szombati meccsen. Viszont harciasságot mindenképpen, ami felkészít minket a következő mérkőzésekre – zárta szavait kapusunk, akivel hamarosan egy hosszabb interjút is közzéteszünk!